Wie in Coevorden en omstreken woont, kan niet om deze snackbar heen. Vernoemd naar de gelijknamige wijk, is Snackbar Lootuinen al bijna 40 jaar een begrip in de stad. Sinds de start van Bezorgland.nl zijn ook zij een tevreden partner. Tijd voor een vraaggesprek met eigenaresse Annet, die het bedrijf samen met haar partner Jan runt. Over hun snackbar, de specialiteiten en de succesvolle onderlinge samenwerking.

 • Restaurantnaam

  Snackbar Lootuinen

 • Plaats

  Coevorden

 • Type bedrijf

  Cafetaria, Snackbar

 • Gevestigd sinds

  +/- 1980

 • Aantal medewerkers

  6

 • Partner sinds

  2018

Meegroeien met de wijk

“Deze snackbar heeft in het verleden al meerdere eigenaren gehad. Ik werkte er al een flink aantal jaren en besloot het in 2013 samen met mijn partner over te nemen. De eigenaren van destijds wilden jammer genoeg niet langer en stopten ermee. Ik vond het zonde om deze snackbar verloren te laten gaan. Dat liet ik niet zomaar gebeuren.” Annet is trots op haar snackbar en vindt het contact met de klanten het leukste van haar werk. “Mensen kennen ons, en wij kennen hen. Op een gegeven moment groei je met de wijk mee. We hebben veel vaste klanten, waardoor je een aangenaam aanspreekpunt bent. Dat zorgt bij mij voor heel veel plezier.”

Uitstekende samenwerking met Bezorgland.nl

Dat sociale contact vindt Annet belangrijk, ook in de omgang met Bezorgland.nl. “Bij Bezorgland kunnen we altijd persoonlijk terecht voor vragen, je belandt niet als een nummertje in een callcenter. Als er iets is, worden we meteen geholpen. We kennen het personeel ondertussen persoonlijk goed en dat zorgt voor wederzijdse gunst. Bovendien vragen zij natuurlijk een eerlijkere prijs. Mede daarom moedigen wij onze klanten echt aan om via Bezorgland.nl te bestellen.”

"Bij Bezorgland kunnen we altijd persoonlijk terecht voor vragen, je belandt niet als een nummertje in een callcenter. Als er iets is, worden we meteen geholpen."

Annet de Vries

Sloopkogel en halve kip als specialiteit

Als je in Coevorden bent, moet je zeker eens langs deze gezellige snackbar gaan voor hun authentieke specialiteiten. “Wij hebben de sloopkogel. Ja, de sloopkogel!” Daarin onderscheidt Snackbar Lootuinen zich ten opzichte van concullega’s. “Het is eigenlijk een beetje een mysterieuze snack. De smaak is heel karakteristiek. Het is een soort fijn geperst gehakt dat uitzet als het wordt gebakken. Niemand anders in Coevorden heeft deze. Het wordt door een keurslager in Steenwijk bereid. Maar we hebben ook vele menu’s met bijvoorbeeld een halve kip of shoarma. Daarvoor komen mensen naar onze zaak, waar altijd vriendelijk personeel klaarstaat om ze te helpen. Zo komen vele vrachtwagenchauffeurs uit heel Nederland geregeld bij ons langs wanneer ze in de buurt zijn. Bij ons is iedereen welkom, en dat vinden we heel belangrijk.”

Eten bestellen bij Snackbar Lootuinen

Wil je eten bestellen bij Snackbar Lootuinen? Klik op de button hieronder en ontdek het aanbod. Binnen een mum van tijd staat jouw warme en verse maaltijd dan voor de deur. Dek jij de tafel? Dan bezorgen wij het eten!