In de gezellige wijk Laageinde, vlakbij het stadion van Waalwijks trots RKC, vind je Foodmaster De Zwijs. Een karakteristieke Brabantse snackbar in één van de zijstraten van de Monseigneur Zwijsenstraat, waar de zaak naar is vernoemd. Eigenaar Raymond Delwig heeft, samen met een aantal andere Waalwijkse ondernemers, drie jaar geleden besloten om zich aan te sluiten bij Bezorgland.nl. Tijd om zijn verhaal over de samenwerking, zijn snackbar en de absolute specialiteiten te horen.

 • Restaurantnaam

  Foodmaster De Zwijs

 • Plaats

  Waalwijk

 • Type bedrijf

  Snackbar

 • Gevestigd sinds

  Jaren '70

 • Aantal medewerkers

  7

 • Partner sinds

  2018

Bakken vol horecaervaring

“Ik zit inmiddels al meer dan dertig jaar in het vak. Het is natuurlijk niet voor niets dat je zo lang in de horeca werkzaam bent. In 2006 heb ik de snackbar overgenomen waar ik nu de eigenaar van ben, en daar haal ik nog steeds het dagelijkse plezier uit. Het heeft daarvoor een aantal andere eigenaren en namen gehad. Ik denk dat de snackbar er al met al wel bijna vijftig jaar zit. We hebben best wat vaste klanten, maar na vijftien jaar zie ik nog altijd veel nieuwe gezichten voorbij komen. Het motiveert mij om mensen tevreden te stellen met ons eten. Daar worden we allemaal blij van.”

Verse eigen producten, De Waalwijker en Supertjes

De Zwijs heeft veel eigen gemaakte producten, en staat daar dan ook echt om bekend in de regio. Raymond: “Ik denk dat wij ons daar wel echt in onderscheiden, inderdaad. Zo maken we onze eigen verse gehaktballen, en komen ook de kipsaté, stoofvlees en hete kip gewoon uit onze eigen keuken. Dat vinden we belangrijk, en we merken ook dat klanten specifiek daarvoor terugkomen. Net zoals De Waalwijker bijvoorbeeld, een stokje met acht verschillende snacks. Of de Supertjes, die bestaan uit twee verschillende snacks en een grote portie friet. Je bent als ondernemer blij dat mensen voor jouw snackbar kiezen. Dan doe je blijkbaar toch iets goed. We hebben ook een vegetarisch assortiment, waarmee we ons klantensegment verbreden. We zien de mensen dan ook echt als gast, in plaats van slechts een passant.”

Gelobbyd bij collega's uit de buurt

Het was ongeveer drie jaar geleden dus, toen Raymond samen met andere horecaondernemers uit Waalwijk besloot zich aan te sluiten bij Bezorgland.nl. “Ik las een stuk in het vakblad Snackkoerier (Misset Horeca), en raakte daarna vrij enthousiast over het verhaal van het bedrijf en hun plannen voor de toekomst. Zodoende heb ik gelobbyd bij collega’s in de buurt, en ook hen kunnen overhalen. Tot op de dag van vandaag heb ik er nog steeds profijt van, en dan heb ik het niet meteen zozeer over het financiële gedeelte. Hoewel dat natuurlijk wel één van de drijfveren is geweest. Bij Bezorgland.nl ben je geen nummer, hier wordt je echt als een waardevolle partner gezien. Het contact is vaak dan ook persoonlijk en informeel. Dat doen ze heel erg goed. Als ik vragen heb, of marketingmaterialen wil bestellen, kan ik bovendien altijd bij ze terecht. Zodoende helpen we elkaar.”

Online eten bestellen bij Foodmaster De Zwijs

Heb je trek gekregen in het heerlijke eten van Foodmaster De Zwijs? Via onze website of app bestel je gemakkelijk en snel. Het enige wat je hoeft te doen, is aan ons door te geven waar je zin in hebt en waar je woont. Binnen een mum van tijd staan wij dan met jouw warme maaltijd voor de deur. Dek jij de tafel? Dan bezorgen wij het eten!