De keuze is reuze bij Grillrestaurant Antalya in Veendam. Van pizza’s tot pasta’s en van shoarma tot döner. De samenwerking tussen dit veelzijdige restaurant en Bezorgland.nl verloopt al enige jaren zeer prettig, waardoor zij deze keer in het zonnetje worden gezet. Trotse eigenaar Hadi Aydinoglu doet het woord.

 • Restaurantnaam

  Grillrestaurant Antalya

 • Plaats

  Veendam

 • Type bedrijf

  Grillroom, pizzeria

 • Gevestigd sinds

  2018

 • Aantal medewerkers

  6

 • Partner sinds

  2019

Gerechten voor iedereen

“Ik ben al bijna dertig jaar werkzaam in de horeca en heb bij verschillende zaken gewerkt. In 2018 besloot ik mijn eigen restaurant op te richten. Ik ben van origine Turks, maar wilde ervoor zorgen dat iedereen bij mij terecht kan voor allerlei gerechten. Dat is tot nu toe aardig gelukt. Bij ons valt alles onder dezelfde keuken.”

Elke dag shoarma of pizza's bestellen

Hadi staat altijd voor zijn gasten klaar, of ze nu hun eten aan huis bezorgd willen hebben of liever in het restaurant eten. “Mensen kunnen elke dag bestellen van drie uur ’s middags tot middernacht. Dan staan we klaar met de auto, want daarmee bezorgen we door heel Veendam en omstreken. Ook is het bij ons mogelijk om gerechten af te halen. Dat doen ook veel mensen. Het leukste vind ik het praatje dat je met mensen hebt. Lekker eten voor ze maken. Dat geeft mij veel plezier. Soms heb je piekuren wanneer het extreem druk is. Zo krijgen we bijvoorbeeld ’s middags al bestellingen binnen voor ’s avonds. We doen er echter altijd alles aan het eten warm en op tijd bij de klant te krijgen.”

"Het is voor mij én voor mijn klanten veel voordeliger om via Bezorgland.nl te bestellen."

Hadi Aydinoglu

Sinds 2019 is ook Antalya aangesloten bij Bezorgland.nl. Een samenwerking die al tot mooie resultaten heeft gezorgd. Zo zijn er bijvoorbeeld mooie menukaarten ontworpen, en stimuleert Hadi zijn klanten om via Bezorgland.nl te bestellen. “Het is voor mij én voor mijn klanten veel voordeliger om via Bezorgland.nl te bestellen. Ik reken bij Bezorgland bijvoorbeeld geen bezorgkosten en bovendien zijn mijn prijzen lager. Zo snijdt het mes aan twee kanten. Ze staan altijd voor me klaar. Als ik bel en ergens naar vraag, wordt er meteen gekeken of er iets te regelen valt. De samenwerking bevalt gewoon heel goed.”

Eten bestellen bij Grillroom Antalya

Via onderstaande knop kun je het hele aanbod van Antalya Veendam bekijken en jouw favorieten bestellen. Probeer zeker eens de spareribs, want die vallen onder de specialiteit van het huis! De saus is bovendien zelfgemaakt. Hadi: “Wij kopen bijna niets kant en klaar in. Alles wordt zoveel mogelijk door onszelf en met liefde bereid. Ook mensen die liever vegetarisch eten kunnen bij ons terecht. Het is toch prachtig als je met je hobby mensen blij kunt maken?”