Sinds 2017 runt Natascha Schouten samen met haar dochter lunch- en dinerrestaurant Fresh Made Food ‘t Raadhuis in Alphen (Noord-Brabant). Waar naar eigen zeggen de menukaart in het begin nog op slechts één A4’tje paste, is er inmiddels een zeer ruim aanbod voor klanten. Van vers belegde broodjes tot pannenkoeken en van pizza’s tot Hollandse pot. Al bijna twee jaar zijn ook zij een tevreden partner van Bezorgland.nl.

 • Restaurant naam

  Fresh Made Food

 • Plaats

  Alphen (Noord-Brabant)

 • Type bedrijf

  Lunchroom, diner

 • Gevestigd sinds

  2017

 • Aantal medewerkers

  4

 • Partner sinds

  2019

Kwaliteitsproducten en passie voor het vak

“We hebben eigenlijk altijd al een broodjeszaak willen openen, maar we zijn er vier jaar geleden pas echt voor gegaan. We hebben alles zelf verbouwd en zijn eigenlijk nog steeds groeiende. Onze producten zijn van echte kwaliteit. De broodjes komen van de verse bakker, en het vlees wordt door de slager geleverd. Dat vinden we belangrijk, verse producten aanbieden. Ondanks dat we qua oppervlakte een kleine zaak zijn, hebben we echt alles. Mensen denken daarom soms zelfs dat we een snackbar zijn, dus we bieden tegenwoordig ook friet aan”, zegt Natascha gekscherend. Ze is trots op haar bedrijf, en dat uit ze ook in haar passie: “Ik vind het echt geweldig om voor mensen te koken en ze zodoende tevreden te stellen met wat ik te bieden heb. Het contact dat ik met klanten maak, vind ik het leukste. Sinds een tijdje brengen we ook maaltijden naar ouderen. Natuurlijk is het belangrijk om omzet te draaien, maar de sociale kant vind ik misschien nog wel veel waardevoller.”

"We raden onze klanten dan ook echt aan om via Bezorgland.nl te bestellen. Het scheelt voor hen niets, maar voor ons een slok op een borrel."

Eigenaresse Natascha Schouten

Samenwerking een gouden greep

Wie naar Alphen komt, moet zeker de broodjes van Fresh Made Food proberen. Dat is de echte specialiteit, die ze ook met liefde aan de deur bezorgen. Of dat nou met de auto is, of met de bezorgfiets van Bezorgland.nl. “We kwamen via het internet bij Bezorgland.nl terecht, hebben even georiënteerd en daarna meteen contact gezocht. We wilden een eerlijkere prijs betalen voor het bezorgen van onze maaltijden. Bij Bezorgland.nl kan dat. Ze denken bovendien op verschillende vlakken met ons mee. Dat is nog eens service. Als er iets is, kunnen we altijd terecht met vragen. We raden onze klanten dan ook echt aan om via Bezorgland.nl te bestellen. Het scheelt voor hen niets, maar voor ons een slok op een borrel.”

Eten bestellen bij Fresh Made Food

Wil je online eten bestellen bij Fresh Made Food? Klik op onderstaande link en je komt direct op de bestelpagina van het restaurant!