Mediterraan eten is zeer divers, zeer lekker en daarom ook zeer populair. We hebben het natuurlijk over de verschillende internationale keukens uit het Middellandse Zeegebied. Daarbij kun je denken aan Italië, Spanje en Griekenland, maar ook aan Noord-Afrikaanse landen als Marokko, Tunesië en Egypte. In het Brabantse Drunen vind je een gezellig restaurant dat al die specialiteiten gewoon onder één dak heeft: Eetcafé Mediterraan. Of je nu van pizza, shoarma of döner houdt, hier is iedereen welkom. Eigenaar Hamed Nouri is vanaf de start van Bezorgland.nl al een tevreden partner en licht zijn restaurant, zijn specialiteiten en de onderlinge samenwerking dan ook vol enthousiasme toe.

 • Restaurantnaam

  Eetcafé Mediterraan

 • Plaats

  Drunen

 • Type bedrijf

  Mediterraan restaurant

 • Gevestigd sinds

  2006

 • Aantal medewerkers

  4

 • Partner sinds

  2018

De lekkerste pizza's, kapsalons en shoarma

“Ik ben in 2006 begonnen met mijn eigen restaurant, waarvan ik ook een vestiging in Geffen heb, een dorp dat een paar kilometer verderop ligt. Ik houd ervan om lekkere pizza’s te bereiden voor mijn gasten en ze zodoende blij te maken. Dat is mijn passie en hobby. Maar mensen kunnen ook bij ons terecht voor heerlijke kapsalons, shoarma, döner en pasta. We hebben een zeer breed aanbod. Samen met de kwaliteit van het eten en de gezelligheid die wij altijd proberen te creëren maakt dat ons uniek in de regio. We proberen er altijd voor te zorgen dat mensen terugkomen. Dat is toch je doel als ondernemer?”, aldus Hamed.

"Dankzij Bezorgland.nl groeit mijn aantal bestellingen enorm. Het overgrote merendeel van de bestellingen krijg ik namelijk gewoon online binnen."

Hamed Nouri

Geen zorgen over bestelproces

Zoals gezegd is Eetcafé Mediterraan vanaf het eerste uur een tevreden partner van Bezorgland.nl. Hamed zegt er het volgende over: “Dankzij Bezorgland.nl groeit mijn aantal bestellingen enorm. Het overgrote merendeel van de bestellingen krijg ik namelijk gewoon online binnen. Met de auto bezorg ik dan mijn maaltijden door heel Drunen en omstreken. Ze vragen tenslotte een eerlijkere prijs dan een andere aanbieder, wat voor mij financieel gezien een enorme zegen is. Daarom heb ik specifiek voor Bezorgland.nl gekozen, en dat bevalt nog steeds heel goed. De software is bijvoorbeeld heel gemakkelijk te gebruiken, wat ervoor zorgt dat ik alle focus kan leggen op het maken van lekkere gerechten. Ik hoef me geen zorgen te maken over het bestelproces of wat dan ook. Alles is gewoon top geregeld. Als ik vragen heb, kan ik bovendien altijd bellen.”

Online eten bestellen bij Eetcafé Mediterraan Drunen

Wil je liever je broodje döner of favoriete visgerecht afhalen? Dan ben je ook zeker bij de Drunense Mediterraan aan het juiste adres. In het weekend zelfs tot drie uur ’s nachts! “De kwaliteit van het eten staat bij ons voorop, ook na een avondje stappen”, zegt Hamed met een knipoog. Via onderstaande link bestel je eenvoudig bij Eetcafé Mediterraan. Binnen een mum van tijd wordt jouw maaltijd dan warm en vers aan de deur geleverd. Dek jij de tafel? Dan bezorgen wij het eten!