Het is weer winter en dus begint voor menig skiliefhebber het hart dan net iets sneller te kloppen. De tijd om de lange latten onder te doen is weer aangebroken. Met volle vaart de bergen op en af, in een met sneeuw bedekte omgeving en de frisse winterwind. Een betere sfeer dan die is er vrijwel niet te vinden in de kou. Om daarna weer flink op te warmen, ga je natuurlijk gezellig wat eten en drinken in de après skihut. Bezorgland.nl ging voor je op zoek naar de beste gerechten.

Kaiserschmarrn: lekker voor jong en oud

Een Kaiserschmarrn mag daarbij natuurlijk niet ontbreken. Kinderen zijn er dol op, maar ook volwassenen vinden het heerlijk. Deze in stukjes gesneden lekkernij valt te vergelijken met een dikke pannenkoek. Vaak wordt er wat jam, poedersuiker en een handjevol rozijnen bij geserveerd. Een ideaal zoet tussendoortje om te delen dus! Echter kun je deze ook gewoon als lunch of dessert eten. Bestel dan een portie voor jezelf.

Wienerschnitzel met friet

Een goed vullende maaltijd is natuurlijk een lekkere Wienerschnitzel met een flinke portie Pommes. Wanneer je flinke trek hebt en de avond ervoor misschien net iets te diep in het glaasje hebt gekeken, biedt deze de uitkomst. Gewoon een lekker stuk krokant vlees met een sausje. Schrik niet van de soms ietwat grote varianten. Die worden door hun omvang dan ook gekscherend ‘deurmatten’ genoemd.

Sauerkraut met Bratwurst

De Sauerkraut met Bratwurst is ook een zeer populaire variant voor het avondeten. In principe is het niet veel anders dan de Hollandse zuurkoolstamppot met worst, al is hij in Oostenrijk en Duitsland natuurlijk nét even iets lekkerder. Hier wordt de zuurkool niet gekookt, maar gestoofd. Bestel er een portie friet of aardappelen bij en je hebt de perfecte maaltijd na een dagje afdalen.

Er zijn uiteraard nog veel meer lekkere gerechten te bestellen in de apres skihut. Wat dacht je van een simpele curryworst, een Apfelstrudel of een Käsespätzle? Dat laatste is een combinatie van kaas, ui en salade. Bij Bezorgland.nl bestel je op elk moment van de dag datgene waar je dan zin in hebt. Binnen een mum van tijd wordt jouw favoriete maaltijd warm en vers aan de deur geleverd. Je kunt tegenwoordig ook gemakkelijk en snel een groepsbestelling plaatsen. Ideaal wanneer je een keertje met wat meer mensen bent, zoals vrienden, familie of collega’s. Een hoofdbesteller stuurt een bestellink via bijvoorbeeld WhatsApp, waarna iedereen via zijn of haar eigen apparaat de gewenste bestelling kan doorgeven. Dek jij de tafel? Dan bezorgen wij het eten!