Muziek hoor je iedere dag, en overal. Of het nu in de auto is, op het werk, thuis of in de winkel. Het maakt sfeer of is gewoon leuk om naar te luisteren. Bij Bezorgland.nl zijn we groot liefhebbers van de beste songs. En dan natuurlijk het liefst over, hoe kan het ook anders: eten en drinken! We stelden een lijst samen met liedjes die je vast wel kent. En zo niet, na het bekijken van dit artikel sowieso wel!

Candy - Robbie Williams

Na twee jaar radiostilte bracht Robbie Williams in 2012 deze single uit het album ‘Take the crown’ uit. En met succes, want het haalde een topnotering in de Britse en internationale hitlijsten. Misschien dat deze geweldige videoclip daar ook wel aan heeft bijgedragen.

The Ketchup Song - Las Ketchup

Wie in de jaren ’90 is opgegroeid, kent deze hit uit 2002 waarschijnlijk wel uit zijn of haar hoofd. Het kenmerkende dansje erbij maakt het helemaal af. De Spaanse meidengroep Las Ketchup haalde in meerdere landen de top van de hitlijsten. Geschreven in het half verzonnen ‘Spanglish’, begint het nummer met Aserejé, wat eigenlijk geen betekenis heeft. In 2006 keerden ze terug op het Eurovisie Songfestival, maar zonder succes. Echter blijft dit nummer voor altijd in ons geheugen gegrift. En zeg nou eerlijk, hij is ook gewoon lekker.

Passionfruit - Drake

Een dancehall en popsong van de Canadese rapper Drake, die vier jaar geleden ook in ons land een noemenswaardige notering haalde. Op het nummer is ook Zoë Kravitz te horen. Passionfruit is waarschijnlijk een lied dat is geschreven voor iemand waar hij veel gevoelens voor heeft.

Watermelon Sugar - Harry Styles

Het ex-lid van OneDirection twijfelde lang over het uitbrengen van dit nummer, want hij vond het zelf eigenlijk een lange periode niet zo goed als hijzelf had verwacht. Echter sloeg dit aanstekelijke rock en funkpopnummer vorig jaar aardig aan bij het grote publiek. Strawberries en watermelons komen hier meermaals in voor, wat ook in de videoclip voor een zomervibe zorgt.

Pizza lied (Effe wachte...) - André van Duin

Een echte carnavalskraker uit 1993, die bekendheid verwierf in De van Duin Show, dat destijds werd uitgezonden door RTL4. Het stond gewoon op nummer één in de Nederlandse hitlijst, en is nog steeds één van de bekendste liederen van Van Duin. Het gaat over een pizzabezorger die pizza’s verkoopt, maar ze naar eigen zeggen komisch genoeg niet bepaald lust.

Ice Ice Baby - Vanilla Ice

Het bekendste nummer van rapper Vanilla Ice, uit 1990. Geheel gemaakt op de baslijn van Under Pressure van The Beatles en David Bowie, haalde het een nummer-1-notering in de Verenigde Staten, Nederland en meerdere landen. Onder meer grootheden 2Pac en Snoop Dogg hebben profijt gehad van dit nummer. Hun bekendheid steeg dankzij een hieraan gelieerd incident.

Peaches - Justin Bieber

‘Peaches’ is een ode aan de verschillende regio’s van de Verenigde Staten. In het bijzonder Georgia, want daar komen de beste en meeste perziken vandaan. Behalve dat gaat het ook meermaals over Biebers vriendin Hailey. De combinatie van pop en R&B maakte het nummer een zeer gewild en vaak geluisterd nummer op YouTube, met meer dan 360 miljoen views in 2021.

Ik Ga Zwemmen - Mart Hoogkamer

Eentje die natuurlijk niet in deze lijst mag ontbreken. Dé Nederlandse zomerhit van 2021 komt van Mart Hoogkamer, die vijf jaar geleden vooral bekendheid verwierf door zijn deelname aan Holland’s Got Talent. Inmiddels is zijn naam niet meer weg te denken bij Bacardi Lemon en andersom.

Heb je na het lezen van dit artikel en het kijken van de video’s zin gekregen in iets lekkers? Geen probleem, Bezorgland.nl staat op ieder gewenst moment van de dag voor je klaar. Bestel eenvoudig en snel via onze website en binnen een mum van tijd staan wij bij je voor de deur! Dek jij de tafel? Dan bezorgen wij het eten!