Al meer dan twintig jaar is Chez Nous gevestigd aan het Noorderplein in Emmen. Wat voorheen een pittoreske croissanterie was, is naar mate de jaren vorderden uitgegroeid tot een toonaangevend lunch-, diner- en tapasrestaurant in Zuidoost Drenthe. Sinds mei zijn ook zij een tevreden partner van Bezorgland.nl. Tijd voor een spontaan interview met eigenaresse Myranda Jeuring.

Lunch, diner en tapas

“Toen het Noorderplein acht jaar geleden werd verbouwd en de MediaMarkt erbij kwam, kregen wij meer zitplaatsen en zo ook de optie om uit te breiden naar diner en tapas. Daarvoor hadden we alleen nog een lunchrestaurant.” Het bleek een gouden greep, aldus Jeuring. “We hebben inmiddels 15 mensen in dienst, waarvan 10 fulltime. Op een gemiddelde dag gaan we om tien uur open en beginnen we met koffie en gebak. Daarna gaan we over naar de lunch met aansluitend weer de koffie en de borrel. We sluiten de dag natuurlijk af met het diner en sinds een aantal jaar ook met tapas.”

Gezellig, vers en vriendelijk

Dat Chez Nous inmiddels een begrip is in Emmen, heeft het te danken aan haar verschillende specialiteiten. “We zien echt dat mensen terugkomen voor bijvoorbeeld onze lunchgerechten, zoals het ruitje chèvre met geitenkaas of de multiruit carpaccio. Maar ook onze spareribs en tapasgerechten doen het erg goed. Daar zijn we natuurlijk zeer trots op. Bij ons kun je gezellig zitten, we werken met verse ingrediënten, hebben vriendelijk personeel en je krijgt waar voor je geld. Uiteraard houden we ook rekening met de eet- en dieetwensen van gasten, of dat nou vegetarisch of glutenvrij is.”

"De samenwerking met Bezorgland.nl is een schot in de roos, we zijn er heel erg blij mee!"

Myranda Jeuring (eigenaresse Chez Nous)

Online ontzorging

De coronacrisis heeft ook Chez Nous gedwongen creatief te zijn. Bezorg- en afhaalgerechten boden de uitkomst, en daar heeft Bezorgland.nl aan bijgedragen. “Het was direct een manier om online een groot bereik te creëren. Bezorgland.nl komt uit de regio, vraagt lagere kosten dan andere bezorgbedrijven en de bestellingen komen overal vandaan. Bovendien hoeven wij ons alleen bezig te houden met het bereiden en bezorgen van de gerechten. Ze ontnemen ons bijna alle zorgen in het online bestelproces. De samenwerking is een schot in de roos, we zijn er heel erg blij mee!”

Ontdek meer over Chez Nous in de onderstaande video!