Joël Ottens begon in 2018 zijn Cafetaria ‘Tasty Joe’ in de Groningse wijk De Wijert. Bij de oprichting van zijn bedrijf werd hij meteen partner van Bezorgland.nl, waarmee hij destijds de eerste was in de noordelijke stad. Inmiddels is hij één van onze vele tevreden Groningse partners. Tijd voor een interview over zijn cafetaria, de absolute specialiteiten en de succesvolle samenwerking met Bezorgland.nl.

 • Restaurantnaam

  Cafetaria Tasty Joe

 • Plaats

  Groningen

 • Type bedrijf

  Cafetaria, snackbar

 • Gevestigd sinds

  2018

 • Aantal medewerkers

  18

 • Partner sinds

  2018

Overname snackbar in een nieuw jasje

“Ik heb vroeger in meerdere restaurants gewerkt en heb de zaak zo’n drie jaar geleden overgenomen van de vorige eigenaar. We hebben een hoop veranderd. Niet alleen de naam, maar ook het gehele interieur, de apparatuur en de bakwanden. Zodoende werd de snackbar in een nieuw jasje gestoken en gingen we met de tijd mee. Inmiddels hebben we ongeveer achttien personen aan personeel. Dat is aardig wat voor een cafetaria. Ik ben best trots op waar we nu staan. Daar hebben we dan ook hard voor gewerkt”, aldus Joël.

Out of the box denken: chèvre France en patatje gans!

Wie in Groningen is, moet zeker eens de verschillende burgers van Tasty Joe proberen. “Die vallen inderdaad wel echt onder onze specialiteiten. Soms proberen we daarbij een beetje out of the box te denken. Het chèvre France menu bijvoorbeeld: een burger met geitenkaas, honing, walnoten en een portie friet. Of de Italian, met naast een verscheidene hoeveelheid groenten ook pesto en Italiaanse ham. We spelen tevens in op de seizoenen. Zo hebben we in de winter wel eens gerechten met herten- of reeënvlees en bospaddestoelen, maar ook een patatje gans wordt vaak verkocht. Daarmee proberen wij ons wel te onderscheiden. Iets anders authentieks is weer de raspatat, wat eigenlijk voornamelijk in het noorden van het land bekend is.”

Van feestende scholieren tot gezinnen

Joël vindt het belangrijk om wat voor een ander te kunnen betekenen, en dat uit zich dan ook in zijn klantenbinding en de samenwerking met Bezorgland.nl. “Ik heb een mooie mix van klanten. Hier komen jonge scholieren, die na hun examenfeest een patatje bestellen, maar ook gezinnen en ouderen. Je ziet jonge ventjes opgroeien tot kerels. Dat vind ik echt leuk. Zo heb je een heel verschillend en sociaal contact met mensen. Bij Bezorgland.nl komt dat ook terug. Gewoon normaal en eerlijk tegen elkaar doen. De samenwerking bevalt top. De communicatie verloopt via korte lijntjes, en dat waardeer ik zeer. Ik kwam het concept al een keer in de media tegen, maar ben na een gesprek op de horecabeurs echt overtuigd geraakt van hun idee. Zo kun je iets voor elkaar doen. Wanneer iemand bij ons via Bezorgland.nl bestelt, scheelt mij dat financieel gezien een slok op een borrel. Ik spoor mijn klanten dan ook echt aan om via Bezorgland.nl te bestellen. Zodoende hebben beide partijen er een voordeel aan. Ik zou iedere ondernemer meteen adviseren om met hen te gaan samenwerken.”

Eten bestellen bij Cafetaria Tasty Joe

Wil je online eten bestellen bij Cafetaria Tasty Joe in Groningen? Via onze website of app bestel je gemakkelijk en snel. Geef je adres aan ons door, en binnen een mum van tijd staan we bij je voor de deur. In dit geval met de elektrische scooter! Dek jij de tafel? Dan bezorgen wij het eten!