Cafetaria Friends uit Harderwijk is al bijna tien jaar gevestigd in het centrum van Harderwijk. Sinds het begin van Bezorgland.nl zijn ook zij een tevreden partner. Een interview met eigenaar Daniel Wijnands: over zijn bedrijf, de absolute specialiteit van het huis, de prachtige plek aan de Wolderwijd en natuurlijk de samenwerking met Bezorgland.nl.

 • Restaurant naam

  Cafetaria Friends

 • Plaats

  Harderwijk

 • Type bedrijf

  Cafetaria, snackbar

 • Gevestigd sinds

  2012

 • Aantal medewerkers

  8

 • Partner sinds

  2018

Topdrukte op een zomerdag bij het strand

“We zijn gewoon een lekker normale snackbar in het centrum van de stad. Heerlijk een patatje, een frikadelletje en een blikje fris zoals het hoort. Ik zit al 24 jaar in het vak. Het is de routine die me dagelijks motiveert. Dat vind ik leuk. Net als het contact met de klanten. Op een zomerdag is er hier topdrukte. Dan kunnen mensen op ons terras genieten van de zon met een snack en een portie friet. We zitten inderdaad vlak aan het strand van de Wolderwijd en dichtbij het Dolfinarium en de nieuwe jachthaven, dus er is met mooi weer genoeg te beleven hier. Qua plek zitten we eigenlijk ideaal.”

Verse friet en onderlinge samenwerking

De verse frieten zijn absoluut de specialiteit van Cafetaria Friends, en daar draait Daniel dan ook zeker niet om heen. “Als mensen zeggen dat de friet lekker was, dan doet me dat goed. Daar zijn we echt trots op. Er komen klanten vanuit het hele land naar ons toe. We hebben zelfs eens met de landelijke friettest meegedaan en scoorden daar vrij hoog.” De samenwerking met Bezorgland.nl verloopt volgens hem perfect. “Ik ben dankzij een collega-ondernemer bij Bezorgland.nl terechtgekomen, en dat bevalt tot op de dag van vandaag nog steeds zeer goed. Ze vragen gewoon een normale en een eerlijke prijs en ondersteunen me waar nodig. Ik gun ze dan ook het beste en motiveer mijn klanten nadrukkelijk met folders en flyers om via Bezorgland.nl te bestellen. Iedere klant die ik via hen binnenkrijg, is voor mij een winst.”

Diverse menu's aan de deur bezorgd

Niet alleen de friet, maar ook de verschillende menu’s zijn echte aanraders bij Friends. Zo is er keuze uit kipsaté, schnitzels en kapsalon, die door heel Harderwijk vers aan de deur worden bezorgd met de scooter of de fiets. Daniel: “We bezorgen al negen jaar en dat loopt eigenlijk steeds beter. Mede dankzij Bezorgland.nl.”

Eten bestellen bij Cafetaria Friends

Heb je trek gekregen in één van de specialiteiten van Cafetaria Friends in Harderwijk? Via onze website of app geef je eenvoudig en snel je bestelling door. Binnen een mum van tijd wordt jouw maaltijd dan bij je afgeleverd. Of je nu nog even op het werk zit, of thuis op de bank aan het genieten bent. We staan op ieder gewenst moment van de dag voor je klaar. Dek jij de tafel? Dan bezorgen wij het eten!