Bezorgland.nl werkt sinds begin oktober samen met zeven communicatiestudenten van Hogeschool Windesheim uit Zwolle. Zij zullen, met het door hun opgerichte communicatiebureau ‘Complete Communication’, gedurende de periode tot januari 2021 ons assisteren op het gebied van online communicatie, marketing, vormgeving en sociale media. 

De studenten zitten momenteel in het tweede studiejaar en hebben ondertussen een goede onderlinge band opgebouwd. De combinatie van verschillende talenten maakt de groep uniek. Waar de één goed is in het schrijven van de teksten, kan de ander dat aanvullen met communicatief onderzoek of een aansprekend design. Uiteraard zijn deze studenten nog geen professionals, maar hun frisse jongvolwassen blik op het vakgebied kan zeker van waarde zijn voor ons bedrijf.

Naar eigen zeggen is de missie en visie van Complete Communication samen te vatten in twee zinnen: “Het tevreden stellen van de opdrachtgever met behulp van onze communicatieve vaardigheden waarbij wij werkervaring opdoen voor later. Uiteraard staan de eisen en wensen van de opdrachtgever daarin centraal.” Wij kijken vooruit op een prettige samenwerking.

Bekijk de website van Complete Communication voor meer informatie.