Bezorgland.nl zet zich op allerlei fronten in voor de horeca. Omdat we vinden dat iedere ondernemer een eerlijke prijs verdient, maar ook omdat we van gezelligheid en goed eten houden. De horeca is voor ons dan ook echt een passie. Want wat is er mooier dan mensen blij te maken met heerlijke gerechten, in het restaurant of gewoon thuis op de bank? We willen onze passie graag met je delen, en geven je de beste redenen om ook jouw steentje bij te dragen. Wie weet is een baan in de horeca namelijk wel iets voor jou!

Altijd een gezellige sfeer en gasten blij maken

Mensen komen uiteraard naar een restaurant of café om even lekker te gaan eten en drinken, maar de gezelligheid en uitstraling van de zaak draagt hier zeker aan bij. Wanneer je in de horeca werkt, is elke dag een feestje. Zeg nou zelf, wat is er leuker dan een zaal vol met mensen die even heerlijk van het moment genieten? Wij vinden het in ieder geval een voorrecht om alle gasten een leuke avond te mogen bezorgen!

Je leert multitasken

Uiteraard kan een baan in de horeca best druk zijn, maar wanneer je bezig bent om drankjes voor mensen te serveren, de kassa draaiende te houden, maaltijden te bezorgen en de gasten tevreden te stellen, vliegen de uurtjes voorbij. Kortom: je leert binnen een zeer kort tijdsbestek te multitasken als een pro. Zeer nuttig voor wanneer je in de toekomst wellicht ook voor andere werkgevers wilt gaan werken. Bovendien vergroot je zodoende je waarde voor het bedrijf, en zorgt dat uiteindelijk voor een bredere waardering van je verrichte arbeid. We willen uiteraard ook wat verdienen!

Ontwikkel je sociale communicatievaardigheden

Sommige restaurants hebben vaste klanten, die al enkele jaren op een vast tijdstip in de week langskomen. Die ken je dan inmiddels bijna persoonlijk. Maar de meeste mensen die een bezoek brengen aan een restaurant zijn vaak onbekenden. Geen probleem natuurlijk! Het is juist leuk om nieuwe mensen te ontmoeten, vooral als het ook nog eens tot je baantje behoort. Het speciale is, dat je soms ook mensen met een bijzonder verhaal of een andere cultuur kunt treffen. Zodoende ontwikkel je je sociale communicatievaardigheden steeds verder. Ideaal als je het leuk vindt om met mensen te werken en ze op hun gemak te stellen.

Wees het gezicht van een bedrijf!

Wanneer je het gezicht van een restaurant of café bent, probeer je vanzelfsprekend ervoor te zorgen dat mensen ervoor kiezen om bij jou iets te gaan eten of drinken. Daardoor ontwikkel je je verkoopvaardigheden, wat in ieder bedrijf van pas komt. Natuurlijk is het fijn om complimenten te krijgen en wil je altijd alle gasten tevreden stellen, maar soms moet je ook leren om te gaan met enige kritiek. Echter ervaar je zodoende hoe je probleemoplossend en klantgericht kunt werken. Handig, toch?

Kom werken bij een partner van Bezorgland.nl!

Ben je wellicht enthousiast geworden voor een baan in de horeca? Ga dan eens langs verschillende zaken bij jou in de buurt en vraag naar de openstaande vacatures. Op verschillende websites vind je ook voldoende informatie. Zo helpen we elkaar. Wie weet ben je dan binnenkort ook werkzaam voor een partner van Bezorgland.nl!